Despre PicturePerfect.ro

fotograf evenimente in timpul actiunii

 

Picture Perfect.ro e proiectul pe care l-am inceput din pasiune pentru fotografie. Prin Picture Perfect.ro incerc sa aduc in prim plan pasiunea mea si sa o transform intr-un serviciu de calitate adus celor ce vor sa imortalizeze diverse momente din viata lor, a celor dragi lor sau, de ce nu, a companiilor pe care le reprezinta. Pe scurt asigur suportul pe partea fotografica pentru orice tip de eveniment, fie ca e o zi speciala sau o zi pe care doriti sa o faceti speciala: fotografie de nunta, fotografie de botez, fotografie de cununie religioasa, fotografie de cununie civila, fotografie de concert, fotografie de onomastica, fotografie de produs, fotografie fashion, fotografie glamour etc. Pe scurt ORICE TIP DE FOTOGRAFIE.

fotograf galati starea civila nunta botez

Indiferent daca sunteti din Galati, Braila, Focsani, Bacau, Bucuresti, Constanta, Buzau sau Brasov cu siguranta va doriti ca evenimentul important din viata dumneavoastra sa fie imortalizat de catre un profesionist. Lucrul acesta este cu siguranta posibil si  nu trebuie sa va coste o avere. Puteti apela la Picture Perfect.ro fara a ezita prin intermediul formularului de contact – Picture Perfect.ro – Contact – sau al datelor de contact disponibile la aceeasi adresa.

Experienta pe care o am nu poate fi cuantificata… pot spune ca m-am nascut cu aparatul de fotografiat in mana fiind, de la bun inceput, atat in spatele cat si in fata lentilei. Tatal meu a avut aceeasi pasiune pe care mi-a insuflat-o in momentele cand imi arata cum sa focalizez, cum sa incadrez, cum sa apreciez setarile aparatului de fotografiat in functie de lumina si filmul folosit, cum se developez filmele si multe alte secrete pe le-am furat, cu permisiunea lui.

More about Picture Perfect

Fotograful creaza imagini vizuale permanente cu scopuri de documentare, tehnice sau creative. Salut, eu sunt Vlad, fotograf. Misiunea mea este sa ma asigur ca ofer o experienta placuta tuturor celor cu care lucrez pentru ca imi place sa cred ca imaginile frumoase sunt rezultatul unei munci de echipa. Scopul meu este de a ridica grija fotografiilor de pe umerii celor ce apeleaza la mine, asigurandu-ma ca sunt o prezenta discreta dar placuta, un partener in ziua importanta pe care am fost ales sa o documentez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *