Food Photography

Dacă ai un restaurant, fie că este a-la-carte, fie ca este de tip fast-food, catering sau chiar salon de nunți, știi cu siguranță că cea mai bună metodă să îl promovezi este să folosești imaginile potrivite. Pentru a obține imagini de calitate și pentru a te putea departaja în piață folosește FORMULARUL DE CONTACT și spune-mi ce îți dorești. Nu uita să incluzi și exemple vizuale pentru a înlesni colaborarea noastră.

Vei primi imagini numai bune de folosit în meniuri, pe orice platformă de social media, în reclame sau, de ce nu, pe pereții restaurantului tău.

Printre clienți mei se numără Fuel Caffee din Shopping City Galați, Restaurantul Pește și Vin din Brăila, Salonul de evenimente Olympic Balroom, Restaurantul C-House Lounge din Galați și mulți alții

Pentru că se observă o creștere semnificativă în consumul de conținut video îți pot oferi și acest serviciu. Întreabă-mă prin FORMULARUL DE CONTACT despre orice crezi că te-ar putea ajuta. Chiar dacă nu vom lucra împreună mi-ar face plăcere sa discutăm despre rolul imaginilor în promovarea unui business.

More about Picture Perfect

Fotograful creaza imagini vizuale permanente cu scopuri de documentare, tehnice sau creative. Salut, eu sunt Vlad, fotograf. Misiunea mea este sa ma asigur ca ofer o experienta placuta tuturor celor cu care lucrez pentru ca imi place sa cred ca imaginile frumoase sunt rezultatul unei munci de echipa. Scopul meu este de a ridica grija fotografiilor de pe umerii celor ce apeleaza la mine, asigurandu-ma ca sunt o prezenta discreta dar placuta, un partener in ziua importanta pe care am fost ales sa o documentez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *