Fotografie Comercială – Candlelier

Candlelier a dorit să facă o scurtă ședință foto pentru a putea promova nou creata colecție pentru Crăciun. Am făcut un plan rapid și am pus în operă lucrarea.

Rezultatul a fost pe placul tuturor și campania a fost un succes. Au reușit să epuizeze stocul in o săptămână primind comenzi din toată țara pentru lumânări parfumate premium, ambalate în frumoase cutii de cadouri, ce au luminat multe case de Sărbători.

Pe Candlelier îi puteți găsi pe Facebook – https://www.facebook.com/candleliershop, pe instagram – https://www.instagram.com/candleliershop/, iar magazinul lor online îl puteți accesa aici – https://candlelier.ro/.

More about Picture Perfect

Fotograful creaza imagini vizuale permanente cu scopuri de documentare, tehnice sau creative. Salut, eu sunt Vlad, fotograf. Misiunea mea este sa ma asigur ca ofer o experienta placuta tuturor celor cu care lucrez pentru ca imi place sa cred ca imaginile frumoase sunt rezultatul unei munci de echipa. Scopul meu este de a ridica grija fotografiilor de pe umerii celor ce apeleaza la mine, asigurandu-ma ca sunt o prezenta discreta dar placuta, un partener in ziua importanta pe care am fost ales sa o documentez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *