Vreau sa precizez de la inceput ca, pentru mine, produsul final al fotografiei nu este fisierul digital cu imaginea ci este un produs fizic, palpabil, pe care poti plimba degetele, pe care il poti admira din toate unghiurile, fie el o fotografie 10×15, un tablou de panza sau un photobook.

Desi pare pompos eu asa vad fotografia, ca pe o investitie. Investesti timp si bani in a imortaliza un moment care e irepetabil (nunta, botezul, o aniversare, o anumita varsta etc) sau pentru a iti face un portret(cu care te poti sau nu promova), pentru a fotografia produsele pe care le vinzi sau, pur si simplu, pentru ca doresti imagini specifice. Fiecare tip de fotografie necesita o abordare aparte, echipament si tehnici specifice, si timpul necesar fiecaruia variaza. Pentru ele gasesti mai jos o lista orientativa cu preturile pe care le practic.

Fotografia de portret. Fie ca iti doresti o imagine profi pentru CV, pentru site-ul tau personal sau pentru afacerea ta, sau consideri ca ai nevoie de un portret cu tine pe care sa il daruiesti cuiva drag (am auzit ca parintii apreciaza mult astfel de cadouri) o sedinta foto de portret este intotdeauna o idee buna. Ea dureaza 1-2 ore, se poate desfasura in diverse locatii, in natura sau, la nevoie, intr-un studio. Pretul incepe de la 350 lei si poate varia in functie de factori ca distanta de deplasare, durata deplasarii, necesitatea inchirierii unui studio, a echipamentului sau a recuzitei, tiparirea de imagini suplimentare pe hartie sau panza etc. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia de cuplu (aici poate intra si fotografia de logodna), sedinta poate dura 2-3 ore si se poate desfasura in diverse locatii (acasa, in natura sau, la nevoie, intr-un studio). Ca si rezultat veti avea 10 imagini editate profesional din care una va fi tiparita pe hartie foto la dimensiune 20x30cm. Pretul unei astfel de sedinte incepe de la 350 lei si poate varia in functie de factori ca distanta de deplasare, durata deplasarii, necesitatea inchirierii unui studio, a echipamentului sau a recuzitei, tiparirea de imagini suplimentare pe hartie sau panza etc. Exista posibilitatea crearii unui photobook care sa cuprinda toate imaginile aranjate intr-un fel de poveste a zilei. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia de familie, si aceasta sedinta poate dura 2-3 ore si se poate desfasura, de asemenea, in diverse locatii (acasa, in natura sau, la nevoie, intr-un studio). Ca si rezultat veti avea 10 imagini editate profesional din care una va fi tiparita pe hartie foto la dimensiune 20x30cm. Pretul unei astfel de sedinte incepe de la 350 lei si poate varia in functie de factori ca distanta de deplasare, durata deplasarii, necesitatea inchirierii unui studio, a echipamentului sau a recuzitei, tiparirea de imagini suplimentare pe hartie sau panza etc. Trebuie retinut ca acest tip de fototgrafie este ceva mai delicat atunci cand in ecuatie intra copiii pentru ca acestia sunt imprevizibili si sedinta se poate scurta abrupt sau se poate lungi peste cele 3 ore. Si aici avem posibilitatea de a crea un photobook in care imaginile surprinse se leaga si creaza o poveste. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia newborn (nou-nascuti), este un stil aparte de fotografiere. In mod ideal sedinta foto newborn se desfasoara acasa in primele doua saptamani de viata ai bebelusului in cazul in care starea generala o permite. In perioada aceasta bebelusul doarme aproape tot mereu, uneori si in timpul mesei, lucru ce ajuta la pozitionare si usureaza mult procesul, atat pentru mine cat si pentru parinti.In caz contrar putem amana sedinta , dar nu mai tarziu de varsta de o luna. Dupa aceasta varsta copilul se va trezi la fiecare miscare sau atingere si, daca nu e obisnuit cu strainii, nu va aprecia prezenta mea in mediul lui. O astfel de sedinta dureaza undeva la 3 ore, dar de obicei le depasim in functie de programul de masa al bebelusului. Vor rezulta 10-15 imagini cu bebelusul si cu parintii, iar una va fi tiparita pe hartie foto la dimensiune 20x30cm, gata de a fi inramata, iar costul incepe de la 400 lei. Se poate crea si un fotobook in 3 exemplare: unul pentru parinti si cate unul pentru bunici. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia fashion, o sedinta poate dura 2-3 ore si se poate desfasura in diverse locatii, in natura sau, la nevoie, intr-un studio. Se pot schimba tinutele si locatiile de cate ori doriti insa trebuie avut in vedere ca fiecare modificare dureaza. Hairstyling-ul si make-up-ul nu sunt incluse dar, la nevoie, pot fi asigurate. Ca si rezultat veti avea 10 imagini editate profesional din care una va fi tiparita pe hartie foto la dimensiune 20x30cm. Pretul unei astfel de sedinte incepe de la 350 lei si poate varia in functie de factori ca distanta de deplasare, durata deplasarii, necesitatea inchirierii unui studio, a echipamentului sau a recuzitei, tiparirea de imagini suplimentare pe hartie sau panza etc. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia glamour sau budoir (diferenta e data doar de experienta modelului) se adreseaza tuturor femeilor, viitoare mirese sau nu, barbatilor, viitori miri sau nu, si, de ce nu, cuplurilor. O asfel de sedinta poate dura 2-3 ore, intr-o locatie intima aleasa de comun acord (o camera frumoasa de hotel, in natura intr-un loc retras sau acasa), iar hairstyling-ul si make-up-ul nu sunt incluse dar, la nevoie, pot fi asigurate. Ca si rezultat veti avea 10 imagini editate profesional din care una va fi tiparita pe hartie foto la dimensiune 20x30cm, gata de a fi inramata. Pretul unei astfel de sedinte incepe de la 450 lei si poate varia in functie de factori ca distanta de deplasare, durata deplasarii, necesitatea inchirierii unui studio, a echipamentului sau a recuzitei, tiparirea de imagini suplimentare pe hartie sau panza etc. Se poate crea si un photobook ce poate fi oferit cadou partenerului sau poate fi pastrat ca un mic secret… Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia de nunta, este acel tip de fotografie care imbina fotografia fashion, fotojurnalismul si fotografia glamour. Veti avea disponibil un fotograf pe toata durata evenimentului care va fi umbra voastra si va documenta ziua, veti avea parte si de o sedinta foto care, ideal, va dura o ora, si care se poate desfasura oriunde si oricum va doriti (in limita timpului, a spatiului si, evident, a decentei)… Nu exista limita la numarul de fotografii facute si predate, iar preturile pornesc de la 2000 lei. In mod evident se pot adauga photobook-uri, tablouri si imagini tiparite pe hartie. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Trash the Dress sau Love the Dress. E sedinta foto de dupa nunta in care protagonistii sunt fotografiati in tinuta de la nunta intr-un mediu atipic, ca de exemplu pe munte sau pe o plaja. In cadrul acesteia cei mai curajosi vor infrunta elementele (marea, vantul, un rau, un lan de grau etc), iar cei ce nu vor sa strice vesmintele de nunta pot opta pentru fotografii mai putin indraznete.  Efectul va fi acelasi: o zi memorabila, strans legata de ziua nuntii. Recomand programarea la aproximativ o luna dupa eveniment, astfel veti fi fost deja in luna de miere, iar ideile nastrusnice ce v-au venit intre timp se vor fi cristalizat. Sedinta foto dureaza cam o zi, in functie de tema si locatia aleasa si preturile pornesc de la 500 de lei si pot varia in functie de diversi factori. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia de botez, se aseamana in multe moduri cu fotografia de nunta. Veti avea un fotograf disponibil pe toata durata evenimentului, el va documenta ziua, si va face o mini sedinta foto cu bebelusul. Nu exista limita la numarul de fotografii facute si predate, iar preturile pornesc de la 1600 lei. In mod evident si aici se pot adauga photobook-uri, tablouri si imagini tiparite pe hartie. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Fotografia comerciala. poate fi fotografia de produs, fotografia de eveniment, fotografia de produse fashion, fotografia industriala, fotografia de produse culinare, fotografia imobiliara etc. Pentru intrebari specifice contacteaza-ma!

Ca si produse complementare putem face photobook-uri si putem tipari imagini 10×15 “la minut”, asa zisele fotomarturii (pentru evenimente). Bineinteles putem solutiona si alte idei creative, trebuie doar sa ma contactati.