Video prezentare eveniment

Pentru evenimentele corporate poti opta pentru prezenta unui videograf pe langa fotograf care sa suprinda momentele cheie. Rezultatul este un after-movie sau clipuri mai scurte ce pot fi folosite pentru promovarea companiei.

Aici am facut un clip de 3 minute pentru clientul Apan in care am documentat prezenta grupului de firme in cadrul evenimentului auto GAS 2019 – Galati Auto Show 2019 ce a avut loc in Galati pe faleza superioara.

Daca doresti un astfel de clip pentru compania sau evenimentul tau foloseste formularul de contact si cere o cotatie de pret!

More about Picture Perfect

Fotograful creaza imagini vizuale permanente cu scopuri de documentare, tehnice sau creative. Salut, eu sunt Vlad, fotograf. Misiunea mea este sa ma asigur ca ofer o experienta placuta tuturor celor cu care lucrez pentru ca imi place sa cred ca imaginile frumoase sunt rezultatul unei munci de echipa. Scopul meu este de a ridica grija fotografiilor de pe umerii celor ce apeleaza la mine, asigurandu-ma ca sunt o prezenta discreta dar placuta, un partener in ziua importanta pe care am fost ales sa o documentez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *